Groepsfoto

Werken bij

De zon neemt een prominente plaats in ons leven in. Denk maar eens aan de regeling van ons dag- en nachtritme of ons humeur wanneer de zon schijnt. En hoewel we van daglicht houden, spenderen we onze tijd het meeste binnenshuis. Helemaal geen slecht idee om het daglicht van buiten naar binnen te halen; en dat is precies wat wij bij Techcomlight doen! Met een kleine 20 collega’s creëren wij iedere dag een gezonde woon- en werkomgeving voor mens én dier.

Altijd op zoek naar nieuwe talenten

Hoeveel daglichtsystemen zal ik adviseren voor dat nieuwe project? Welke leverancier kunnen we het beste benaderen voor het maken van een nieuwe dakdoorvoer? Wat doet het weer vandaag en kan ik daarmee inspelen op social media? Wie zal ik straks eens verslaan met tafeltennis? Het zijn zomaar eens vragen die bij je op kunnen komen tijdens een werkdag bij Techcomlight. Een werkgever waarbij geen dag hetzelfde is.

 

Werken bij Techcomlight betekent persoonlijke aandacht voor jou. Aandacht voor de individu in plaats van voor de gehele groep. De ontwikkeling van medewerkers staat hoog in het vaandel. Onder andere door stagiaires blijven wij op de hoogte van de meest recente technologieën en de nieuwste theoretische inzichten. Voor verschillende leerniveaus en verschillende functies bieden wij stageplekken aan. Nieuwe talenten zijn bij ons altijd welkom!

 

Open sollicitatie
Wil jij werken voor een bedrijf met een merk dat wereldwijd marktleider is in daglichtsystemen? Professional worden in een vakgebied dat er echt toe doet, nu en in de toekomst? En ben jij die handige Harry, communicatieve verkoper of meedenkende stagiair? Laat van je horen! Show us what you got en stuur je motivatie en cv naar Susanne Hendriksen via sh@techcomlight.nl.